top of page

WHO WE ARE

profielfoto-richard-vierkant_edited.jpg
¡Encantado! 
(Aangenaam!)

 

Welkom bij SPAINISH

 

In 2007 kwam ik voor het eerst in Valencia. Als freelance cameraman ging ik een reportage maken, en wilde tegelijkertijd mijn Spaans verbeteren. Meteen werd ik verliefd... op deze fantastische stad, haar cultuur, kleurrijke tradities, de taal... en mijn Spaanse vrouw:)

Tijdens latere reportages kwam ik op bijzondere, verborgen plekken en leerde inspirerende mensen kennen. Na een serie video's voor de regionale overheid -ter bevordering van het toerisme in het binnenland- was ik zó enthousiast over de streek dat ik besloot om er zelf reizen te gaan organiseren. Tijdens fiets- en wandelreizen bezoek je 'mijn' favoriete plekken en breng ik je in contact met mensen die trots zijn op hun streek en je er graag meer van laten zien en proeven. Dat maakt jouw vakantie bijzonder.

Je gaat het land ontdekken van Begoña, Jesús, Carlos, Belén, Xavi, Merche, Rafael of Chema.

Zij zijn al jaren actief als gids, gastheer/-vrouw of taaldocent. Zij zijn de Spaanse professionals die je meenemen naar plekken waar nog niet zoveel toeristen zijn geweest. 

Inmiddels organiseer ik ook voor diverse reisorganisaties in Nederland en België fiets- en wandelreizen in de Regio Valencia en Teruel.

En nog steeds ontdek ik nieuwe plekken en mogelijke activiteiten voor toekomstige reizen, als freelance cameraman voor Terra Viva. Dit is een dagelijks programma over landbouw en natuur op de publieke omroep van de Regio Valencia.

 

 

De naam SPAINISH is een combinatie van SPAIN, SPANISH en AÍN (ons favoriete dorpje in Parque Natural Sierra de Espadán, waar we onze taalcursussen organiseren).

Behalve Aín en de Sierra de Espadán zijn we ook actief in de vallei van de Mijares river. Perfect voor fiets- en wandeltochten in fabelachtig mooi landschap.

En vergeet Valencia zelf niet! De stad heeft werklijk álles voor de perfecte vakantie. 300 dagen zon per jaar, een enorm strand, fijne gastronomie, een sfeervol historisch centrum en de futurische 'city of arts and science' in het Turia Park.

 

 

SPAINISH is geregistreerd als reisbureau bij de Conselleria de Turismo in Valencia under number CV-Mm1871-V. Onderdeel van deze registratie is een verplichte W.A. bedrijfsverzekering en garantieregeling voor  de consument in geval van faillissement.

4 REASONS TO BOOK WITH US:

Unique places/experiences 

Tailor-Made Holidays

 

Local experts

 

Support in English, Dutch

German or Spanish

Testimonials

Testimonials

“Richard is a very good organizer; he prepared a tailor-made tour together with us as we only had 5 days in Spain.”

 

 

- Charlotte Gobert-Bonnart, France -

“I studied Spanish with Begoña for 7 weeks. She helped me get my C2 degree in Spanish. She is a true teaching professional

- Antonio Shuska, Italia -

“With 4 kids we spent 4 days in Valencia. Unanimously chosen as the best experience of the holiday was the Via Verde. Super well arranged by warm, enthusiastic people, safe bikes, a delicious picnic in nature ... wow .. so beautiful, the perfume of flowers! Enjoy from start to finish.
Really recommended! ”

 

- Liz Needham, the Netherlands -

bottom of page